Din handlekurv er tom

3 under-radar prospekter Nuggets bør vurdere

21/06/2017 0
Her er hva vi vet om Denver Nuggets planer inn i torsdag kvelds utkast:
 
President of Basketball Operations Tim Connelly sa mandag at hvem Denver utkaster klokken 13 (hvis de ikke handler opp eller tilbake) vil sannsynlig ikke spille en stor rolle i løpet av sin rookie sesong. Denver har en jam-pakket roster som sannsynligvis vil bli tynnet ut en eller annen måte i sommer, men i øyeblikket snakker, er det ikke mange tilgjengelige minutter å bli hatt.
 
Imidlertid vil deres dype rotasjon ikke hindre Connelly fra å implementere en best spiller tilgjengelig tilnærming når det kommer til et utkast - samme metode Denver brukte de to siste somrene til å tegne Emmanuel Mudiay og deretter Jamal Murray med sine første valg hvert år.
 
Denver vil også se for å møte deres behov på forsvaret. Det kan komme gjennom utkastet, gratis byrå, eller begge deler, men Nuggets vil styrke deres defensiv profil på et tidspunkt denne offseasonen som om de forbedret deres utenfor skyting i fjor sommer.
 
Hva Denver har er alternativer. De har ikke et nba drakter norge bestemt behov, annet enn en defensive-sanset spiller, men det er vanskelig å ta tak i den innvirkende fyren som kommer inn på dag ett og være et pluss på den enden av gulvet i utkastet - derfor er spesielle behov Er bedre å bli adressert i gratis byrå når du vet mye mer om en spiller enn å se ham på college eller i utlandet og møte ham personlig ved noen anledninger
 
Nuggets vil ikke være redd for å flytte deres nr. 13, hvis de finner en avtale som gjør dem bedre, men også bevæpnet med to andre runde valg (nr. 49 og 51), kan Denver bli kreativ.