Din handlekurv er tom

Atlanta Hawks starter over, og det er greit

14/07/2017 0
Med de siste nyhetene om Tim Hardaway Jr.s utrolige kontrakt på 4 år 71 millioner dollar som tok alle med storm, signaliserte det enda et tap for Atlanta Hawks.
 
Som du kanskje er klar over, er ikke en eneste startpakke fra vår drøm 60 seier i sesongen 2014 fortsatt på laget. Kyle Korver og Jeff Teague ble handlet, Paul Millsap igjen, DeMarre Carroll venstre og Al Horford igjen.
 
Det er en nesten utrolig mengde rosteromsetning for en franchise, og det gjør to ting rikelig klar. Nummer ett er det faktum at Atlanta innså at Lebron James er en nesten uslåelig kraft i øst.
 
Nummer to, og det mer lovende ennå deprimerende punktet, er Atlanta Hawks har utviklingsprogrammer for elite-spillere, men kan ikke synes å finne den rette blandingen av ungdom og talent.
 
Ta DeMarre Carroll for eksempel, tjente han seg en massiv kontrakt etter en imponerende playoff runde i 2014 som landet ham i Toronto. Han fortsatte å ha operasjon på hans høyre kne, bli en ansvar for forsvar og lovbrudd og hans albatross av en kontrakt ble handlet til Brooklyn Nets per 9. juli.
 
Tid og tid igjen Atlanta har tatt rollespillere og gjort dem til å starte kaliber (Tim Hardaway, Kent Bazemore), tatt i gang og slått dem inn i All Stars (Teague, Korver, Millsap), men har ennå ikke funnet ut at alt stjerne talent og vendte dem Inn i en ryggrad av en franchise.
 
Derfor setter Travis Schlenk denne franchisen i vaskemaskinen og blir kvitt all alder, dårlige passer og massive kontrakter.
 
Han ønsker å få hele franchisen på samme side, slik at vi ikke blir sittende fast som vi gjorde de siste 3 årene. Vi var veldig gode, men ikke nær nok til å vinne en tittel, alle på laget passet, men var bare litt for gammel til å låse seg i langtrekkede kontrakter.
 
Vi har en barsk roster med tonnevis av cap plass, en elite head coach og en Atlanta Hawks Basketball Drakter mer enn bevist historie med å utvikle talent. Travis Schlenk har skapt noe Atlanta ikke har hatt i lang tid, alternativer.
 
Å se bare 20 eller så vinner i år ikke vil bli sittende bra, men en topp 5 pick som gir oss en sjanse til å få det vi så desperat trenger, et ansikt på franchisen, er hva som skal gjøre alt verdt.