Din handlekurv er tom

Chicago Bulls hadde ingen sjanse mot Houston Rockets

09/01/2018 0
Det var en annen dårlig start for Chicago Bulls som Fred Hoiberg ringte en nba drakter norge tidlig timeout. Bulls var veldig slurvete i første kvartal. De lagde to kurver og begikk tre omsetninger i de første seks minuttene.
 
Trevor Ariza startet kampen tre for tre fra trepunktslinjen. Raketer avsluttet første kvartal med åtte tre pekere. Bulls sliter tidlig men ferdig med en 9-0-runde.
 
Bulls dukket opp i andre kvartal takket være Bobby Portis. Portis avsluttet første halvdel med 16 poeng på 16 minutter. Portis gjorde det han gjorde best, og det er fysisk og gir mye energi. På et tidspunkt i første halvår var tykkene nede med 21 poeng, men Bulls hadde et stort andre kvartal for å gjøre det til et fempoengsspill. Bulls spilte med mye innsats, og scoret 33 poeng i den andre. I halvtid var Bulls etterspørselen 60-55.
 
Bulls forsvar fortsetter å gjøre feil
 
Tidlig i tredje kvartal tok tykkene ledelsen, men bare i noen sekunder som Rockets fortsatte å lage tre. The Rockets avsluttet tredje kvartal på en 6-0 løp. Bulls scoret bare 21 poeng i den tredje. Raketer tok en 87-76 ledelse til fjerde kvartal.
 
Andre sjansepunkter og tre poeng døde Bulls all spillet, og var en stor grunn til at Bulls mistet. Raketer lagde 20 tre poeng som er det mest tyggene har tillatt i et spill denne sesongen. Mot rakettene forlot Bulls mange skyttere. Kris Dunn kjempet tidlig, men avsluttet spillet med 19 poeng billige Chicago Bulls Basketball Drakter, åtte assists og fire rebounds. Bobby Portis hadde et veldig bra spill da han avsluttet med 22 poeng.