Din handlekurv er tom

Chicago Bulls signerer Ryan Arcidiacono til en toveisavtale

29/07/2017 0
Ifølge rapporter fra Sportando og Sean Highkin fra Athletic, har Bulls signert punktvakt Ryan Arcidiacono til et ettårig toveis-avtale.
 
Med innføringen av toveis kontrakter, har NBA gitt lag mer av et incitament til å signere fringe spillere. Ved å signere disse kontraktene, er håpet at spillerne kan utvikle seg i G-League og bidra til forelderlaget i god tid. Toveis kontrakter er veldig nye, og hvis du ikke vet nøyaktig hvordan de fungerer, her er en god guide fra Chris Reichart på NBA G-League-siden, 2Ways10Days.
 
Chicago Bulls hadde allerede begynt å signere spillere til disse kontraktene, og signerte Summer League-standby Antonio Blakeney for to uker siden til en toårig pakt.
 
Arcidiacono gikk undrafted ut av Villanova i 2016 og signert med San Antonio Spurs å spille på deres Summer League-lag. Han gjorde det helt til før sesongen, men ble plassert på dispensasjoner etter tre pre-season spill.
 
Heldigvis for Arcidiacono fant han et hjem med Austin Spurs, G-League-agent for San Antonio. Mens han spilte i Austin for 34 kamper, spilte Arcidiacono decently, gjennomsnittlig 6,4 poeng og skutt også 42% fra trepunkts land.
 
Arcidiacono var sist på Bulls Summer League-laget, spiller i 5 kamper og gjennomsnittlig 5,8 poeng, 3,2 rebounds mens du skyter 41,7% fra feltet. Nå har han sjansen til å bevise seg på Windy City Bulls. Gitt Chicagos punktvaktssituasjon, kunne han være til nytte hvis han ble ringt opp. Han er ikke den mest atletiske poengvakt, men kan holde seg selv på vaktpunktet og drive en lovbrudd.
 
Den ideelle situasjonen i denne avtalen er at han utvikler seg til en spiller som i fremtiden kan gi Bulls nyttige minutter utenfor benken. Chicago bør være åpen for alle muligheter når det gjelder punktvaktposisjonen og nå har et annet alternativ i Ryan Arcidiacono Chicago Bulls Basketball Drakter.