Din handlekurv er tom

Dallas Mavericks: 5 dristige spådommer for 2017-18 NBA sesongen

05/09/2017 0
Dallas Mavericks går inn i 2017-18 sesongen med mye løfte nba drakter norge. Her er fem dristige spådommer for neste år.
 
Dallas Mavericks tok et interessant skritt bakover i 2016-17 sesongen. De gikk 33-49 i fjor, da deres offseason trade for senter Andrew Bogut ikke klarer å trene, sammen med deres ettårige kontrakt på $ 10 millioner for å signere punktvakt Deron Williams.
 
Bogut og Williams var begge borte før sesongen avsluttet, og laget klarte å finne en perle på det uformede gratisagentmarkedet.
 
Tidligere Indiana Hoosiers poengvakt Yogi Ferrell signerte en 10-dagers kontrakt med Mavericks 28. januar. Ferrell hadde vært i G League og kuttet to ganger av Brooklyn Nets før det.
 
Ting startet annerledes for ham i Dallas, skjønt. Ferrell ble kastet inn Dallas Mavericks Basketball Drakter i startlinjen på sin første dag, og han omfavnet rollen.
 
En imponerende prestasjon av Ferrell mot Portland Trail Blazers 3. februar ble oppmerksom på Dallas Mavericks frontkontor, så vel som resten av ligaen. Ferrell satte opp 31 poeng, slått nybegynneren for 3 pointers laget i et spill med ni.
 
Rookie fortsatte å starte 29 kamper for Mavericks på vei til et første lag All-Rookie-utvalg. Han i gjennomsnitt 11,3 poeng, 4,3 assists, 2,8 returer og 1,1 stjeler per spill i 36 skudd i fjor sesongen. Ferrell ble signert til en flerårig kontrakt med Mavericks før sesongen avsluttet.
 
Det var Dallass første tapesesong siden 1999-sesongen da de gikk 40-42. De kvalifiserte seg ikke for [oppsigelser for første gang siden sesongen 2012-13.
 
Mavericks fant noen positive resultater fra forrige sesong til tross for deres rekord, og så kom inn i 2017 NBA Draft med Dennis Smith Jr. som faller i runder som den niende samlede plassen, så alt er ikke helt tapt for dem.
 
De har skapt en fin blanding av veteran lederskap og ungdom, noe som gir noen dristige spådommer på bordet for 2017-18 sesongen.