Din handlekurv er tom

En nærmere titt på Washington Wizards 'toveis spillere

21/08/2017 0
Washington Wizards 'roster sitter for tiden på 18 spillere billige Washington Wizards Basketball Drakter, inkludert to toveis spillere. De får muligheten til å spille i G-League, og potensielt tjene minutter med proffene i D.C.
 
Tidligere i sommer signerte veiviserne unngårde rookies Devin Robinson og Michael Young til to års kontrakter, begge toveis-avtaler. I henhold til den nye kollektive overenskomsten avtalen, kan lagene signere to toveis spillere som vil tilbringe mesteparten av sin spilletid i G-League. Imidlertid har de lov til å bruke maksimalt 45 dager med deres NBA-tilknyttede lag.
 
Toveis spillere teller ikke mot lønnsloven. Under denne kontrakten vil Wizards trolig ikke se veldig mye av Robinson eller Young på banen neste sesong. Men hvis de spiller på et høyt nivå, kan de være en del av Wizards 15-manners liste i nær fremtid.
 
Devin Robinson spilte tre år ved University of Florida før han ble uttalt for NBA-utkastet. I hans juniorår i Florida, 6'8 "små fremover gjennomsnittet 11,1 poeng og 6,1 returer per spill og nesten skutt 40% fra tre. Florida-lederen Michael White roste Robinson for sin fart og evne til å spille i begge ender av gulvet. Men Robinson gikk undrafted i 2017 NBA utkastet for mangel på offensiv allsidighet. Han har blitt kritisert for ikke å kunne skape sitt eget skudd og være en upålitelig playmaker.
 
Spilt for veiviserne i sommeren liga, kjempet Robinson å sette ballen i kurven. Imidlertid gjorde han opp for sin offensive woes i defensiv enden, racking opp flere stjeler og blokker. Robinson har potensial og atletisk til å bli en solid spiller i NBA, men han må sterkt forbedre sitt offensive spill først.
 
Michael Young fra University of Pittsburgh var en av de beste scorers i hele NCAA i fjor. Ung i gjennomsnitt 19,6 poeng per kamp som var først i Atlanterhavskysten konferansen. Men selv med sin store evne til å sette ballen i kurven ved høye klipp, gikk Young fortsatt undrafted.
 
6'8 "power forward har blitt sterkt kritisert for ikke å ha et bra hoppeskudd og fokuserer for mye på rett linje som kjører ballen til kurven. I løpet av de første tre årene i Pitt laget Young en samlet total på 19 tre poeng. I hans seniorår, understreket Young å forbedre sitt skudd, mer enn doblet sin samlede sum fra de tre siste sesongene med 42 tre poeng. Mens klart forbedret, skjøt Young bare 34% fra tre, respektable, men ikke nok til å fange NBA-speiders oppmerksomhet.
 
I veiviserens sommerleague viste Young sin imponerende scoring og kjøreferdigheter, i gjennomsnitt nesten 10 poeng per kamp. Når det er sagt, er det klart at Young fortsatt trenger å forbedre sitt skudd, og skyter bare 33%. Hvis han kan forbedre sin skyting i G-League, kan Young være den offensive gnisten til guiderne i fremtiden.