Din handlekurv er tom

Iman Shumpert å returnere mandag kveld mot Philadelphia 76ers

27/11/2017 0

De første fem ukene i 2017-18 NBA sesongen har vært en skade plaget en for Cleveland Cavaliers, selv om de kunngjorde noen gode nyheter på søndag om den situasjonen. Veteransvakt Iman Shumpert skal spille i mandags nattens kamp mot Philadelphia 76ers etter å ha savnet de tre siste spillene på grunn av ømhet i sitt høyre kne.

Joe Vardon fra Cleveland.com rapporterer at en liten endring vil være en del av Shumperts retur, da han kommer fra benken i motsetning til sin tidligere status som medlem av startlinjen. Fellow veteran Jose Calderon vil forbli som en forrett for tiden, med Cavs undefeated siden han ble satt inn i sporet sist mandag.

Lue indikerte også, ifølge Vardon, at Shumperts status innen hans rotasjon vil være som den tiende mannen. Shumpert har startet i seks av sine 12 kamper i år og er i gjennomsnitt 5,2 poeng per kamp. Han kobler på 39 prosent av hans skudd fra feltet, men bare 28 prosent fra lang rekkevidde.

En annen Cleveland veteranvakt, Dwyane Wade, snakket om hvordan rotasjonen ironisk nok kan være mindre kaotisk med færre spillere. Han sa imidlertid verdien som kommer med Shumpert tilbake på banen.

På fredag ​​opplyste et annet medlem av Cavaliers 'backcourt, Derrick Rose, at han var å revurdere sin basketball-fremtid når han gjenoppretter seg fra en kvelende ankelskade. Sammen med det faktum at Isaiah Thomas ikke forventes å komme tilbake fra hofteskader til januar, hjelper Shumpert tilstedeværelse av lagets dybde umåtelig.

Det dybde vil bli testet siden Cavaliers vil møte Miami Heat på Quicken Loans Arena på tirsdag kveld, bare 24 timer etter matchen mot 76ers.