Din handlekurv er tom

Isaiah Thomas: Jeg visste at Boston Celtics ville være bra

13/11/2017 0
HOUSTON - Ikke bare har Isaiah Thomas måtte sitte på banen og se sin nye lagkamp, ​​han ser også sin tidligere klubb blomstrer i Boston.
 
Celtics går inn i kveldens kamp mot Charlotte Hornets-vinnerne på 10 rett. De er i første omgang i øst Basketball Drakter, en full fem kamper foran det 11. plass Cavs, selv om de mangler sin nest beste spiller i Gordon Hayward.
 
"Jeg visste at de skulle bli gode," fortalte Thomas Cleveland.com. "De vant 10 på rad, det er definitivt en overraskelse. Det er vanskelig å gjøre. Som de har gode spillere, har de en fin trener. Det skulle skje. Det var ikke som de handlet meg og de var De kommer til å være et dårlig lag, de skal definitivt være et godt lag, uansett hva de har. De har gode spillere, i tillegg til å ha et godt coaching-personale. "
 
Thomas snakket lenge med cleveland.com om hans ventende retur til retten med Cavs, som passer inn i LeBron James, og hvor han mener han kan hjelpe et Cleveland-lag som tydeligvis sliter.
 
Celtics handlet Thomas, Jae Crowder, Ante Zizic, og to utkast plukker for Kyrie Irving. Thomas var tredje i NBA i scoring siste sesong på 28,9 poeng per kamp og en All-Star for andre gang, men en hofteskader tvang ham ut for de fleste østlige finaler mot Cavs.
 
Irving har tatt over til ham og leder Celtics med 22,0 poeng og 5,7 assisterer per spill. Hans tall er nede litt fra karriereåret han likte med Cavs for et år siden, men Celtics er NBAs topprankede forsvarslag.
 
The Cavs har ligaens verste forsvar.
 
"Det er definitivt tøft," sa Thomas. "Jeg trodde ikke det ville være så tøft som det er akkurat nå for oss Cleveland Cavaliers Basketball Drakter, men jeg mener at alle går gjennom dette på et tidspunkt i sesongen. Jeg er glad vi går gjennom det nå for å finne ut det tidlig og forhåpentligvis blir det bedre senere på året. "
 
Thomas, som aldri mangler tillit, sa at Cavs tid kommer. Han er på grunn av tilbake i januar, men Thomas ser ut til å være foran planen i sitt rehab-arbeid på sin høyre hofte.
 
"Her helvete ja, sikkert, spesielt når jeg kommer tilbake," sa Thomas, da han spurte om Cavs ville komme seg.
 
"Vi ser hva som skjer mot slutten av året, og når vi kommer til playoffs og ting som det, men jeg visste (Celtics) skulle bli bra."