Din handlekurv er tom

Nuggets godtar tre år, $ 90 millioner avtale med Paul Millsap

03/07/2017 0
Nuggets landet en av de mest betydningsfulle friagene i franchise-historien søndag kveld, enig i en treårig, $ 90 millioner avtale med makt fremover Paul Millsap, en ligakilde bekreftet.
 
Millsap var en all-star med Atlanta Hawks hver av de siste fire sesongene, og gir Nuggets en innflytelse frontcourt tilstedeværelse Atlanta Hawks Basketball Drakter sammen med sentrum Nikola Jokic. Den 11-årige veteranen skal gi en umiddelbar innvirkning på en ung roster som avsluttet et spill ut av Western Conference-playoff-bildet i fjor.
 
Kontrakten, som ikke kan bli offisielt signert til fredag, har et lagvalg for det tredje året.
 
Millsap gjennomsnittlig 18,1 poeng, 7,7 rebounds og 3,7 assists per spill i fjor. 6-fot 8-motoren har også blitt ansett som en sterk innsatsforsvar gjennom hele karrieren, noe som er viktig for et Nuggets-lag som er rangert som 29 i 30-liga-ligaen i defensiv effektivitet i fjor. Den 32 år gamle brukte de første syv sesongene av sin karriere med Utah, som valgte ham i andre runde i 2006-utkastet.
 
Tillegget til Millsap var et stort kupp for Nuggets i deres forsøk på å holde tritt med sine rivaler i Nordvest-divisjonen og andre lag i den vestlige konferansen. Minnesota svingte en avtale for Chicago star Jimmy Butler på utkast natt i forrige måned. Kort tid før gratis byrå begynte fredag ​​kveld, stakkede Oklahoma City NBA ved å anskaffe Paul George i en handel med Indiana, parring en spiller av all-liga kaliber ved siden av MVP Russell Westbrook.
 
Nuggets måtte gjøre et trekk for å holde tritt og ta et skritt da de tar sikte på å gå tilbake til postseasonen for første gang siden 2013. Denver forsøkte å gjøre flere handler, både før og etter utkastet, i et forsøk på å lande et telt spiller. Nuggets var ikke i stand til å skaffe seg en stjerne gjennom disse måtene, men de satte på en fullmålspress i et forsøk på å lande Millsap, en spiller om hvilken organisasjonen har blitt fascinert i en stund. Ved å lande deres mål gjennom gratis byrå, et trekk først rapportert av Yahoo Sports, var Nuggets i stand til å holde en ung roster som inkluderer Jokic, vakt Gary Harris og Jamal Murray og fremover Juancho Hernangomez sammen.
 
President Josh Kroenke, president for basketballvirksomhet Tim Connelly, generalsjef Arturas Karnisovas Basketball Drakter, trener Michael Malone og vakt Gary Harris gjorde turen til Atlanta i lørdag for å møte Millsap. De ble sluttet av Broncos linebacker Brandon Marshall, som imponerte Nuggets messing med sin tonehøyde til Millsap om oppgangen av Denver som en by, og hva det betydde å vinne der, opplevd han oppnådd ved å hjelpe Broncos-vinneren Super Bowl 50.