Din handlekurv er tom

Philadelphia 76ers må handle opp for Markelle Fultz

25/05/2017 0
Philadelphia 76ers trenger en poengvakt som kan vokse med sin eksisterende kjerne, og Markelle Fultz er verdt å handle verdifulle eiendeler for å legge til i teamet
 
Philadelphia 76ers gjorde det bra under NBA-utkastet til lotteri i forrige uke, og fikk den tredje billige Philadelphia 76ers Basketball Drakter samlede plassen i 2017 NBA-utkastet - men Sixers burde ikke være fornøyd med å gå glipp av Markelle Fultz, som ville være et flott tillegg til Ben Simmons og Joel Embiid.
 
Problemet er Fultz er ikke en fremover, og Celtics har mange vakter på rosteren. Hvem kan skyte hoppere og kjøre til kurven.
 
The Sixers har ikke den rette Celtics leter etter, men de har noen eiendeler som Celtics kan være interessert i.
 
Kanskje Rookie of the Year-kandidaten Dario Saric ville være av interesse for Celtics. Også, Lakers første runde plukke neste sesong, sammen med den tredje samlede plukke i 2017 utkastet. The Sixers har en rekke alternativer som burde være spennende for Celtics.
 
The Celtics vil kanskje holde til denne plukke eller handle for en spiller som Paul George. Men Sixers må gjøre et trykk for å velge og vise Boston, de har eiendeler som er verdifulle nok til å få en handel ferdig.
 
Fultz passer med Sixers
 
Sixers har allerede to hjørnesteinspillere i Simmons og Embiid. Men å legge til et talent som Fultz til vaktposisjonen, burde presse Sixers over toppen og inn i playoffs neste sesong.
 
I motsetning til poengvaktene som Sixers har på dagens liste, kan Fultz skyte fra utsiden. Dette ville være nyttig for Simmons, som kan kjøre til kurven og kan sparke ballen ut til Fultz, som kan lage disse skuddene.
 
Han ville ha det bra med Simmons fordi han ikke måtte være en ball dominerende vakt. Fultz trenger ikke ballen i hendene for å være en god spiller, i motsetning til noen vakter i dette utkastet eller i NBA nå.