Din handlekurv er tom

Rangering Cleveland Cavaliers 'Christmas Day Games

26/12/2017 0
Christmas Day NBA-spill er en tradisjon som dateres tilbake til den andre NBA-sesongen i 1947. Cleveland Cavaliers har hatt privilegiet å spille 13 slike kamper som tar opp en 7-6 vinn-tap-post.
 
Med Cleveland Cavaliers i stand til å spille sitt 14. julespill mot Warriors, er her en rangering av de 4 beste Cleveland Cavaliers 'Christmas Day Games.
 
Hederlige Mentions:
1970 Cleveland Cavaliers @ Cincinnati Royals (L 100-117)
Dette spillet ble ferdig med et tap for Cavs, men det markerte sitt første julekamp. Med slike som Bingo Smith og John Johnson utfordrende seg mot Norm Van Lier og Tiny Archibald blant andre, led de 3-36 kavalerne et annet tap. Ser tilbake på dette første julespillet gjør endringene Cavaliers har gjennomgått gjennom årene, synes enda mer uttalt.
 
1977 Cleveland Cavaliers v Buffalo Braves (W 111-105)
Cavaliers ønsket velkommen til Braves til Richfield Coliseum i det som viste seg å være en tett stridsturnering. Braves kuttet den til to poeng og hadde en sjanse til å knytte med under et halvt minutt av kampen igjen. Et par frie kaster av Elmore Smith og et opplegg av Walt Frazier forseglet imidlertid avtalen.
 
Forestillingen inneholdt mange store navn, inkludert Campy Russell, Walt Frazier, Jim Chones og Austin Carr (og Billy Knight og Randy Smith for Braves). Dette var det siste julespillet i Buffalo for Braves som senere flyttet til San Diego neste sesong og var fremover kjent som Clippers.
 
2014 Cleveland Cavaliers @ Miami Heat (L 91-101)
Denne spennende matchen oppdaget at LeBron James og Dwayne Wade gikk head-to-head i en flott duell. LeBron og Cavs møtte Heat for første gang siden han kom tilbake til Cleveland. Selv om spillet ble bundet opp på 80 poeng, med under 9 minutter å gå, dominerte Heat spillet derfra for å sikre en komfortabel seier.
 
Til tross for at Cavs tapte, holdt den vennlige rivaliteten mellom Wade og LeBron spillet interessant hele tiden. Wade hadde 24 av sine 31 poeng i første omgang mens LeBron satte opp 30 poeng og 8 assists. Kyrie hadde også 25 av seg selv, mens Luol Dengs 25-8-8 statslinje var viktig for varmen.
 
2015 Cleveland Cavaliers @ Golden State Warriors (L 83-89)
Til tross for nært hold, viste spillet ikke så fantastisk som forventet fra forrige års NBA-finalister. Det var en dårlig skjermvisning fra begge lag med Cavs på en lav 31,6% fra feltet og 5-30 fra dyp.
 
Lavspillingsspillet poket fortsatt interessen til mange fans, men med Warriors som ledet med bare tre poeng med under et minutt igjen, men de holdt nerve for seieren.