Din handlekurv er tom

Rumor Central: Kunne Ian Clark lande med Lakers?

24/07/2017 0
Los Angeles Lakers har fortsatt to åpne ruteplasser for å fylle og administrere - Magic Johnson og Rob Pelinka - ønsker å legge til dybde i backcourt.
 
På torsdag møtte Derrick Rose med Lakers og i henhold til Los Angeles Daily News basketball klær, gjorde det også Golden State Warriors friageren Ian Clark.
 
Rose er Lakers øverste backcourt mål akkurat nå, og de kan tilby ham alle sine $ 4,32 millioner "Room" unntak. Rose tegner også mye interesse fra Cleveland Cavaliers. Mens Cavaliers kun kan tilby en veteran-minimumskontrakt, ville Rose spille for et lag sterkt favorisert til å gjøre det igjen til NBA-finalen.
 
Clark, en ubegrenset friagent, har spilt for Warriors de siste to årene, men de har ikke plass på sin liste for ham. Også hans lønnskrav er sannsynligvis for mye for Warriors å matche på grunn av deres forventede høye skatteregning i 2018.
 
Clark ville fylle et behov for Lakers som han kan lage langdistanseskudd. I 2016-17 konverterte Clark 37,4 prosent av forsøkene sine bak 3-punktslinjen.