Din handlekurv er tom

San Antonio Spurs Rykter: Kyrie Irving foretrukket destinasjon e

14/08/2017 0
San Antonio Spurs var laget av valg for Kyrie Irving, men han vil kanskje gå et annet sted.
 
Etter at Kyrie Irving ønsket et trekk til San Antonio Spurs, ser det ut til at dette endret seg Brooklyn Nets Basketball Drakter. Ifølge Patreon.coms Peter Vecsey (h / t HoopsHype), foretrekker Irving en avtale til Los Angeles Clippers. Han bemerket Duke produkt sommer treningsøkter i Los Angeles.
 
For den siste måneden var Irving gjenstand for handel rykter. Han ba om et trekk fra Cleveland Cavaliers, med et ønske om å være ledende mann andre steder, i stedet for LeBron James som har vært lagets beste spiller og fokus siden 2014-15.
 
Irving oppført San Antonio som topp destinasjon, med New York Knicks, Minnesota Timberwolves og Miami Heat som andre lag han skulle gå til. Hvert lag, inkludert Spurs, har sine ulemper og ulemper til en potensiell avtale.
 
Seks lag gjorde til og med tilbud for Cavs 'stjernepunktsvakt. To uker etter at dette ble avslørt, virket ingenting nært forestående, og det ser slik ut den 12. august.
 
Irving ville være en oppgradering over de nåværende punktbeskyttelsesalternativene på Spurs, med mindre Kawhi Leonard byttet til stillingen i en James Harden-esque flytte Houston Rockets trukket av i 2016-17 sesongen. Patty Mills, Dejounte Murray og Derrick White er de tre poengvaktene San Antonio har, da Tony Parker gjenoppretter fra en revet quad for en ubestemt periode i 2017-18 sesongen.