Din handlekurv er tom

The Mavericks er angivelig "seriøse utfordrere" for Jr

15/06/2017 0
NBA-utkastet er fortsatt en uke unna, og vi har allerede rykter som flyr om Mavericks og deres planer. Per Sports Illustrated er Jake Fischer, Dallas er en forranger for Jrue Holiday og .... vent på det .... Justin Holiday?
 
The Mavericks er et notorisk stramt frontkontor, så ta denne rykten (og noen andre) med et saltkorn. Men Dallas har angivelig hatt interesse for Holiday, nba drakter norge og det ser ut til at brødrene Holiday har ønsket å leke sammen for en stund. Så et lag som er villig til å gi begge muligheter, ser ut til å ha et konkurransefortrinn i gratis byrå.
 
Vi vet alle om Jrues ferdigheter, og vi vil få mer om hans potensielle passform med Mavericks, men du vet kanskje ikke så mye om Justin. Justin Holiday er en 27 år gammel skyttevakt, senest med New York Knicks. Han spilte alle 82 kamper med Knicks forrige sesong.
 
I gjennomsnitt 20 minutter per kamp med en 43,3 prosent feltmålprosent, 35,5 prosent trepunkts prosent og 2,7 returer. Før Knicks sist sesong, sprang han rundt ligaen, spilte med Golden State (samtidig som Harrison Barnes), Atlanta og Chicago - men aldri en full sesong.
 
Selvfølgelig, med utkastet for gratis byrå, hvem vet hvordan (hvis i det hele tatt) dette vil påvirke Mavericks sannsynligvis planlegger å ta en poengvakt med den niende plassen. Vi finner ut snart nok.