Din handlekurv er tom

Utah Jazz F Thabo Sefolosha redder kvinne på Provo River tur

08/10/2017 0
Thabo Sefolosha hadde en minneverdig sommer - og ikke bare på grunn av sin nye toårige avtale med Utah Jazz.
 
Sefolosha, da han ble spurt av journalister etter lagets fredagsmorgenpraksis, viste at han reddet en kvinne i forrige måned fra å drukne mens han og hans familie var på raftingstur nedover Provo-elven.
 
Lori Clark var flytende på elva med venner og deres barn da hennes tube ble kuttet. Hun kjempet for å holde seg flytende mens det ledet kutt og blåmerker fra bergarter under den hurtige strømmen. Sefolosha og hans familie kom over Clark, og den 6-fot-7 sveitsiske fremover løftet henne inn i flåten.
 
"Han skjønte ikke at jeg var virkelig i dire straits," sa Clark i et intervju med Salt Lake Tribune. "Han reddet virkelig livet mitt den dagen."
 
En ydmyk Sefolosha hevdet: "Jeg reddet ingen," men ble overrasket over at han ble spurt om redningen.
 
"Hvem fortalte deg om damen?" Sefolosha sa. "Wow, det er tilfeldig."
 
Etter å ha nådd tørr land, sa Sefolosha til Clark at han nylig hadde flyttet fra Atlanta til Utah for arbeid. De byttet telefonnumre for å sjekke hvordan Clark var å gjenopprette etter prøvingen.
 
"Da jeg spurte ham hvor han jobbet, sa han bare at han jobbet for Jazz, ikke at han spilte for dem," sa Clark. "Jeg var snill, han var spiller fordi føttene hans var så store."