Din handlekurv er tom

Warriors 'Kevin Durant er velkommen til å komme tilbake til Thun

07/08/2017 0
Siden Kevin Durant tok avgjørelsen om å forlate Oklahoma City Thunder, har det vært en felles følelse av svik fra byen mot ham.
 
Men dette er tydeligvis ikke noen følelse som Oklahoma Senator Jim Inhofe ga av i Basketball Drakter et nylig intervju med TMZ hvor han utvidet en innbydende hånd til Durant.
 
Under sine ni årstider i Oklahoma City var Durant en mye elsket spiller både på og utenfor banen. Han var en stor ressurs i samfunnet med sine ulike prosjekter, samtidig som han også hjalp ut tornadohjelpsfonden fra Røde Kors i 2013 for Oklahoma City som ble ødelagt av naturkatastrofen som han donerte $ 1 million gjennom hans grunnlag.
 
På retten bidro han til å lede Thunder til en enorm suksess med seks playoff-opptredener, fem nordvest-divisjonstitler og et NBA-finaleutseende. Han var også en viktig faktor i å bidra til å forvandle laget til et kraftverk i ligaen i flere år.
 
Det var bare naturlig for noen sur grapering om hvordan situasjonen utviklet seg Oklahoma City Thunder Basketball Drakter, men det kan ikke overse den enorme mengden innvirkning Kevin Durant laget på organisasjonen og byen.