Din handlekurv er tom

Wizards 'Kelly Oubre Jr. mottar PRP behandling på høyre kne

05/06/2017 0
Washington Wizards fremover Kelly Oubre Jr. mottok blodplate-rik plasma-injeksjoner i hans høyre kne fredag ​​i Los Angeles, ifølge flere personer i nærheten av situasjonen.
 
Oubre, en andreårsperspiller som spilte gjennom smerter under Wizards playoff-løp, forventes ikke å gjennomgå ytterligere injeksjoner og vil sitte ute de neste ukene for å hvile kneet. Selv om Oubre kunne gjenoppta basketballaktiviteter senere denne måneden, men ikke vil leke med Wizards 'Summer League-team i juli.
 
Oubre dukket opp som Wizards mest allsidige omkrets forsvarer i fjor og i gjennomsnitt 6,3 poeng og 3,3 returer. Han scoret 12 poeng i hvert av de to første spillene i Eastern Conference semifinalen mot Boston, men hans mest beryktede øyeblikk kom i spill 3 da han reagerte sint på en hard skjerm satt av Boston's Kelly Olynyk, lading inn i Olynyk og banket ham til bakken. NBA utstedte Oubre en en-suspensjon. Ved spill 7, til mange overraskelse, dukket opp Oubre på retten i bare seks sekunder da treneren Scott Brooks forkortet rotasjonen og stod tungt på hans forretter i 115-105 tapet.
 
Kneskade var ikke årsaken til Oubre's benching. Men kilder sier at problemet hadde slått Oubre i uker.
 
Selv om Oubre ikke savnet et spill på grunn av skade, fulgte kneproblemene ham i første runde-serien mot Atlanta Hawks.
 
PRP-injeksjonene er ment å fremme helbredelse ved å injisere pasientens blod inn i et skadet område. Oubre slutter seg til en lang liste over NBA-spillere som har gjennomgått behandlingen. I løpet av 2016-17 sesongen, har Isaiah Thomas (Celtics), D'Angelo Russell (Los Angeles Lakers) og Reggie Jackson (Detroit Pistons) alle rapportert å ha prosedyren, og i fjor under Golden State Warriors 'playoff runde, Tid MVP Stephen Curry hadde PRP injeksjoner for å hjelpe til å helbrede en riktig knespredning nba drakter norge.
 
17. april, dagen etter hans debut-debut, ble Oubre holdt ute av praksis på grunn av knesårighet. Oubre sa da han bare fikk behandling på kneet. Den medisinske økten løp lenge og førte til at han savnet øve. Oubre sa da at han ville føle seg komfortabel nok til å delta i treningen. Den neste dagen da laget prepped for Game 2 mot Hawks, kom Oubre tilbake for å trene og delte en solrik prognose.
 
"Mentalt er jeg på et bra sted akkurat nå. Fysisk føler jeg meg bra, "sa Oubre da. "Et par dager med hvile og å få kroppen min tilbake til høyre, hjalp meg veldig mye. Tilbake til 100 og tilbake klar til å gå i krig. "