Din handlekurv er tom
09/01/2018
Det var en annen dårlig start for Chicago Bulls som Fred Hoiberg ringte en nba drakter norge tidlig timeout. Bulls var veldig slurvete i første kvartal. De lagde to kurver og begikk tre omsetninger i de første seks minuttene.   Trevor Ariza startet kampen tre for tre fra trepunktslinjen. Raketer avsluttet første kvartal med åtte tre pekere. Bulls sliter tidlig men ferdig med en 9-0-runde.   Bulls dukket opp i andre kvartal takket være Bobby Portis. Portis ..
26/12/2017
Christmas Day NBA-spill er en tradisjon som dateres tilbake til den andre NBA-sesongen i 1947. Cleveland Cavaliers har hatt privilegiet å spille 13 slike kamper som tar opp en 7-6 vinn-tap-post.   Med Cleveland Cavaliers i stand til å spille sitt 14. julespill mot Warriors, er her en rangering av de 4 beste Cleveland Cavaliers 'Christmas Day Games.   Hederlige Mentions: 1970 Cleveland Cavaliers @ Cincinnati Royals (L 100-117) Dette spillet ble ferdig med et..
27/11/2017
De første fem ukene i 2017-18 NBA sesongen har vært en skade plaget en for Cleveland Cavaliers, selv om de kunngjorde noen gode nyheter på søndag om den situasjonen. Veteransvakt Iman Shumpert skal spille i mandags nattens kamp mot Philadelphia 76ers etter å ha savnet de tre siste spillene på grunn av ømhet i sitt høyre kne. Joe Vardon fra Cleveland.com rapporterer at en liten endring vil være en del av Shumperts retur, da han kommer fra benken i motsetning til sin tidligere sta..
13/11/2017
HOUSTON - Ikke bare har Isaiah Thomas måtte sitte på banen og se sin nye lagkamp, ​​han ser også sin tidligere klubb blomstrer i Boston.   Celtics går inn i kveldens kamp mot Charlotte Hornets-vinnerne på 10 rett. De er i første omgang i øst Basketball Drakter, en full fem kamper foran det 11. plass Cavs, selv om de mangler sin nest beste spiller i Gordon Hayward.   "Jeg visste at de skulle bli gode," fortalte Thomas Cleveland.com. "De vant 10 på rad, det..
08/10/2017
Thabo Sefolosha hadde en minneverdig sommer - og ikke bare på grunn av sin nye toårige avtale med Utah Jazz.   Sefolosha, da han ble spurt av journalister etter lagets fredagsmorgenpraksis, viste at han reddet en kvinne i forrige måned fra å drukne mens han og hans familie var på raftingstur nedover Provo-elven.   Lori Clark var flytende på elva med venner og deres barn da hennes tube ble kuttet. Hun kjempet for å holde seg flytende mens det ledet kutt og blå..
20/09/2017
En 19 års forskjell mellom en av de største spillerne på alle tidspunkter og forhåpentligvis henger det nye ansiktet til Mavericks etter Dirk dem opp.   Når Mavericks passer opp for sitt første spill i preseasonet på bare noen få korte uker, vil Smith Jr. passe sammen med Nowitzki i startenheten, den samme Nowitzki som gjorde sin debut for Mavericks i 1999.   For noen er alder bare et tall, men for Dallas Mavericks er det en fordel.   I årevis v..
14/09/2017
ATLANTA - Hawks forward DeAndre 'Bembry vil savne minst en måned med en anstrengt høyre triceps og muligens starten på den vanlige sesongen.   The Hawks annonserte onsdag at Bembry gjennomgått en MR i forrige uke nba drakter norge. Det var ingen indikasjon på hvordan skaden skjedde, men han har jobbet ut på lagfasilitet gjennom mye av offseasonen.   Bembry vil bli holdt ute av alle basketballaktiviteter i fire til seks uker. Han vil definitivt savne treningslei..
05/09/2017
Dallas Mavericks går inn i 2017-18 sesongen med mye løfte nba drakter norge. Her er fem dristige spådommer for neste år.   Dallas Mavericks tok et interessant skritt bakover i 2016-17 sesongen. De gikk 33-49 i fjor, da deres offseason trade for senter Andrew Bogut ikke klarer å trene, sammen med deres ettårige kontrakt på $ 10 millioner for å signere punktvakt Deron Williams.   Bogut og Williams var begge borte før sesongen avsluttet, og laget klarte å finn..
28/08/2017
Å satse på seg kan være den ultimate risikoprofilen billige Dallas Mavericks Basketball Drakter, spesielt når du er en profesjonell utøver.   På lørdag signerte tidligere Kentucky Wildcats sentrum Nerlens Noel sitt kvalifiserende tilbud på $ 4,1 millioner fra Dallas Mavericks. Dallas kjøpte ham i en handel denne siste våren fra Philadelphia 76ers, laget som handlet for ham i løpet av 2013 NBA Draft da vi ble valgt sjette samlet av New Orleans Pelicans.   N..
21/08/2017
Washington Wizards 'roster sitter for tiden på 18 spillere billige Washington Wizards Basketball Drakter, inkludert to toveis spillere. De får muligheten til å spille i G-League, og potensielt tjene minutter med proffene i D.C.   Tidligere i sommer signerte veiviserne unngårde rookies Devin Robinson og Michael Young til to års kontrakter, begge toveis-avtaler. I henhold til den nye kollektive overenskomsten avtalen, kan lagene signere to toveis spillere som vil tilbringe mes..
14/08/2017
San Antonio Spurs var laget av valg for Kyrie Irving, men han vil kanskje gå et annet sted.   Etter at Kyrie Irving ønsket et trekk til San Antonio Spurs, ser det ut til at dette endret seg Brooklyn Nets Basketball Drakter. Ifølge Patreon.coms Peter Vecsey (h / t HoopsHype), foretrekker Irving en avtale til Los Angeles Clippers. Han bemerket Duke produkt sommer treningsøkter i Los Angeles.   For den siste måneden var Irving gjenstand for handel rykter. Han ba om..
07/08/2017
Siden Kevin Durant tok avgjørelsen om å forlate Oklahoma City Thunder, har det vært en felles følelse av svik fra byen mot ham.   Men dette er tydeligvis ikke noen følelse som Oklahoma Senator Jim Inhofe ga av i Basketball Drakter et nylig intervju med TMZ hvor han utvidet en innbydende hånd til Durant.   Under sine ni årstider i Oklahoma City var Durant en mye elsket spiller både på og utenfor banen. Han var en stor ressurs i samfunnet med sine ulike p..
29/07/2017
Ifølge rapporter fra Sportando og Sean Highkin fra Athletic, har Bulls signert punktvakt Ryan Arcidiacono til et ettårig toveis-avtale.   Med innføringen av toveis kontrakter, har NBA gitt lag mer av et incitament til å signere fringe spillere. Ved å signere disse kontraktene, er håpet at spillerne kan utvikle seg i G-League og bidra til forelderlaget i god tid. Toveis kontrakter er veldig nye, og hvis du ikke vet nøyaktig hvordan de fungerer, her er en god guide fra Chris..
24/07/2017
Los Angeles Lakers har fortsatt to åpne ruteplasser for å fylle og administrere - Magic Johnson og Rob Pelinka - ønsker å legge til dybde i backcourt.   På torsdag møtte Derrick Rose med Lakers og i henhold til Los Angeles Daily News basketball klær, gjorde det også Golden State Warriors friageren Ian Clark.   Rose er Lakers øverste backcourt mål akkurat nå, og de kan tilby ham alle sine $ 4,32 millioner "Room" unntak. Rose tegner også mye interesse fra C..
14/07/2017
Med de siste nyhetene om Tim Hardaway Jr.s utrolige kontrakt på 4 år 71 millioner dollar som tok alle med storm, signaliserte det enda et tap for Atlanta Hawks.   Som du kanskje er klar over, er ikke en eneste startpakke fra vår drøm 60 seier i sesongen 2014 fortsatt på laget. Kyle Korver og Jeff Teague ble handlet, Paul Millsap igjen, DeMarre Carroll venstre og Al Horford igjen.   Det er en nesten utrolig mengde rosteromsetning for en franchise, og det gjør to..
03/07/2017
Nuggets landet en av de mest betydningsfulle friagene i franchise-historien søndag kveld, enig i en treårig, $ 90 millioner avtale med makt fremover Paul Millsap, en ligakilde bekreftet.   Millsap var en all-star med Atlanta Hawks hver av de siste fire sesongene, og gir Nuggets en innflytelse frontcourt tilstedeværelse Atlanta Hawks Basketball Drakter sammen med sentrum Nikola Jokic. Den 11-årige veteranen skal gi en umiddelbar innvirkning på en ung roster som avsluttet..
21/06/2017
Her er hva vi vet om Denver Nuggets planer inn i torsdag kvelds utkast:   President of Basketball Operations Tim Connelly sa mandag at hvem Denver utkaster klokken 13 (hvis de ikke handler opp eller tilbake) vil sannsynlig ikke spille en stor rolle i løpet av sin rookie sesong. Denver har en jam-pakket roster som sannsynligvis vil bli tynnet ut en eller annen måte i sommer, men i øyeblikket snakker, er det ikke mange tilgjengelige minutter å bli hatt.   Imidlerti..
15/06/2017
NBA-utkastet er fortsatt en uke unna, og vi har allerede rykter som flyr om Mavericks og deres planer. Per Sports Illustrated er Jake Fischer, Dallas er en forranger for Jrue Holiday og .... vent på det .... Justin Holiday?   The Mavericks er et notorisk stramt frontkontor, så ta denne rykten (og noen andre) med et saltkorn. Men Dallas har angivelig hatt interesse for Holiday, nba drakter norge og det ser ut til at brødrene Holiday har ønsket å leke sammen for en stund...
05/06/2017
Washington Wizards fremover Kelly Oubre Jr. mottok blodplate-rik plasma-injeksjoner i hans høyre kne fredag ​​i Los Angeles, ifølge flere personer i nærheten av situasjonen.   Oubre, en andreårsperspiller som spilte gjennom smerter under Wizards playoff-løp, forventes ikke å gjennomgå ytterligere injeksjoner og vil sitte ute de neste ukene for å hvile kneet. Selv om Oubre kunne gjenoppta basketballaktiviteter senere denne måneden, men ikke vil leke med Wizards 'Summe..
25/05/2017
Philadelphia 76ers trenger en poengvakt som kan vokse med sin eksisterende kjerne, og Markelle Fultz er verdt å handle verdifulle eiendeler for å legge til i teamet   Philadelphia 76ers gjorde det bra under NBA-utkastet til lotteri i forrige uke, og fikk den tredje billige Philadelphia 76ers Basketball Drakter samlede plassen i 2017 NBA-utkastet - men Sixers burde ikke være fornøyd med å gå glipp av Markelle Fultz, som ville være et flott tillegg til Ben Simmons og Jo..
17/05/2017
Som vanlig var det sant, og laget med en stjernekorset historie i NBA-utkastet lotteriet forlot tirsdagens arrangement med den vanlige ulykken. De hadde bare et smalt skudd av å flytte opp i utkastet, men som de sa i filmen Dumb and Dumber, "Så du sier det er en sjanse." Nei ikke denne gangen. The Mavericks 'sekvens av numre kom ikke opp i lotteriet tirsdag kveld og som sådan vil de velge niende i den 22. juni utkastet, forutsatt at de holder plassen. Boston mottok nummer 1..
09/05/2017
For Oklahoma City Thunder ligger det største offseason-spørsmålet igjen i en franchise-spillerens usikre fremtid - og et ventende tilbud.   Men med mer enn en måned å gå før Thunder kan offisielt åpne forhandlinger med Russell Westbrook om en mulig fem-årig forlengelse, syntes Westbrook å gi noe klarhet om hvor hans sinn er for tiden.   I en ny reklame for bagasjeselskapet Tumi er temaet ganske opplagt: Oklahoma City er Westbrook hjem.   "Hjem,..
27/04/2017
SAN ANTONIO (AP) - The Spurs vendte seg til sin "bestefar" for heisen deres unge stjerner har slitt med å gi i de to siste kampene.   Manu Ginobili slo retten, bokstavelig talt, Basketball Drakter, og ga en tidlig gnist som bidro til å bære San Antonio til en 116-103 seier over Memphis.   Kawhi Leonard hadde 28 poeng og Spurs gjenvunnet fra to motbydelige tap på veien for å slå Grizzlies på tirsdag kveld og ta en 3-2 ledelse i sin første runde-serie. ..
20/04/2017
OAKLAND - The Golden State Warriors vil ikke risikere at Kevin Durant får en verre skade enn den anstrengte kalvemuskelen som sidelined ham for Game 2 i deres playoff-serie mot Portland.   Durant skadet kalven under en kamp 1 seier søndag da han hadde 32 poeng og 10 returer i sin playoff debut for Golden State. Han trente ikke på tirsdag og ble ikke sett på lagets morgenskyting onsdag. Treneren Steve Kerr gjorde da kunngjøringen under pregame pressekonferansen.   ..