Din handlekurv er tom

Personvernerklæring

Vi bruker state of the art teknologi for å beskytte våre kunder og oss selv mot svindel. All kredittkortinformasjon er lagret på Yahoo! sikre servere (kun i 30 dager) som vi se når bestillingen er klar til skipet. Din økonomiske informasjonen er ikke flyter gjennom cyberspace, er heller ikke kredittkortinformasjon blir overført via e-post.

Kredittkort behandling håndteres av Fifth Third Processing Solutions Drevet av Vantiv, i sanntid med adresse verifisering. Alle transaksjoner er verifisert etter en adresse kamp, ​​så vennligst bruk den adressen du mottar kredittkortutskriften på, i "regningen til" på bestillingsskjemaet.

Noen papirer vedrørende din bestilling er slettes innen 60 dager og revet før de kastes. I motsetning til mange andre selskaper, kan vi ikke holde en permanent registrering av din kredittkortinformasjon.

All informasjon vi får om du blir holdt privat. Vi har ingen interesse i å selge eller distribuere noe annet enn vår sportsklær. I motsetning til mange andre nettsteder våre kunder er aldri nødvendig å "registrere" før du kjøper.

Tredjeparts Web Beacons: Vi bruker tredjeparts web beacons fra Yahoo! til å analysere hvor besøkende går og hva de gjør mens du besøker vår hjemmeside. Yahoo! kan også bruke anonym informasjon om dine besøk på dette og andre nettsteder for å forbedre sine produkter og tjenester og levere annonser om varer og tjenester av interesse for deg.

Vi kan sende en "opptelling salg" e-post i fremtiden for å varsle våre kunder til spesielle salg, men i 13 år på nettet har vi aldri gjort en masseutsendelse. Vi bare kontakt med våre kunder om sine bestillinger eller spørsmål.

Takk for at du handler hos oss!